Venkovní osvětlení pro Váš dům a zahradu

Možná jste se právě přestěhovali a zvažujete, že své zahradě, dvorku, trávníku či terase dodáte trochu péče. Nebo máte místo, kde žijete celý život a zvažujete jemné nebo snad dramatické změny týkající se venkovního osvětlení. Chcete dodat trochu kreativního nádechů pro svou zahradu nebo balkón, kde si můžete po dlouhém dni odpočinou, relaxovat a nadýchat se čerstvého vzduchu. Sledujete osvětlení sousedů a začínáte uvažovat o tom, že uděláte něco podobného? 

 

Tak kde začít? 

Vytvořte si z toho zábavu, přeměnu vnímejte jako nový start pro Váš domov nebo zahradu. Mějte kontrolu nad vytvářením jedinečného venkovního prostředí, který je inspirován vlastní představivostí. Vytvořit tak můžete uklidňující prostředí se skvělým venkovním osvětlením.

Můžete však narazit na dvě výzvy! Najít vhodnou nabídku samotného osvětlení je první výzvou. Zdaleka náročnější výzvou je najít zkušeného, kvalitního elektrikáře, který provede instalaci.

 

Naštěstí pro Vás máme řešení :-)

 

Obě výzvy lze překonat s výhodnou alternativou, kterým je solární LED osvětlení z naší nabídky. To je čím dál častěji využívanou alternativou ke konvenčním a často nákladným elektrickým svítidlům. Výhodou solárního osvětlení je to, že jsou cenově dostupná, jednoduchá, bezpečná a každý zvládne instalaci zcela sám (Některá svítidla stačí zapíchnout do trávníku). Není potřeba žádné kopání, tvorba rozvodových boxů apod. Zcela opomenout nelze ani to, že provoz solárního osvětlení je zcela zdarma! 

Solární světla totiž využívají fotovoltaické články, které během dne absorbují světlo a přeměňují ho na energii. Nabíjejí baterie ukládají veškerou energii a zpřístupní jí v noci, když je potřeba. 

 

osvětlete svou zahradu solárním LED osvětlením

 

Osvětlení zajišťují LED diody, které vyžadují velmi malou spotřebu, zajišťují dostatečnou svítivost (můžete ji využít k ochraně Vašeho pozemku) a k tomu vydrží 10x déle než klasické žárovky. K propojení světel mezi sebou tedy nepotřebujete žádnou kabeláž.

 

LED osvětlení vytváří světlo, aniž by vytvářelo odpadní teplo jako běžné žárovky a i přes to se vyznačují vysokou svítivostí s minimálním množstvím spotřebované elektřiny. Výsledkem je tak spolehlivý zdroj světla s dlouhou životností. 

 

Solární osvětlení pro svou zahradu si můžete vybrat zde